Jeugdtheater, muziek, toneel. Komende weken presenteert de schouwburg onder meer de volgende voorstellingen. De Toneelmakerij komt terug met de succesvoorstelling De Tantes (7+), winnaar van ZAPP Theaterprijs en de Gouden Krekel voor beste jeugdtheatervoorstelling 2015.

Een uitbundige voorstelling met deuren die slaan en grappen die pijn doen. Over de grote vraag: wie voedt hier nu eigenlijk wie op? Men ontdekt het op zondag 4 oktober.

Vera Mann

Woensdag 7 oktober neemt Vera Mann het publiek mee op een muzikale reis met verhalen over een vrouwenleven en het leven voor het theater. Een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. De One Mann Show Goesting van Vera Mann gaat woensdag 7 oktober in première bij Schouwburg Amstelveen.

Marley

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat Bob Marley geboren werd. Reden voor de Rootsriders, een van de beste Bob Marley tributebands ter wereld, om een de King of Reggae in het zonnetje te zetten. Vrijdag 16 oktober een show met de allerbeste songs die Marley ons naliet.

Improvisaties

Succesformule De Vloer Op komt dit seizoen naar het theater. Zaterdag 24 oktober giet regisseur Peter de Baan actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s in improvisatieopdrachten, die de acteurs onvoorbereid moeten uitvoeren. De improvisaties zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend.

Verkiezingen VS

De Amerikaanse verkiezingen komen steeds dichterbij en het blijft spannend. De Nederlands-Amerikaanse comedian Greg Shapiro vraagt zich zaterdag 31 oktober in zijn tweetalige verkiezingsspecial Leaving Trumpland af of Trump weer zal winnen. Een show vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie.

De meest actuele informatie over de voorstelling vindt u altijd op onze website: www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.