Tijdens het eerste jazzconcert in AnnA, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22 treedt woensdag 9 septemtember de Pop- en Rockband Wojtek Justyna Tree Oh op. Het concert wordt georganiseerd door de stichting Tpodium.

Die zegt te beschikken over een groot netwerk van artiesten die een interessante programmering mogelijk maken en de afdeling cultuur van de gemeente was volgens haar enthousiast. Behalve Wojtek Justyna (Polen/Nederland) op gitaar, behoren Jeroen van der Ley (Nederland), basgitaar, Alex Bernath (Duitsland), slagwerk, en Diogo Carvalho (Portugal), percussie en Moog synthesizer tot de band.

Internationaal

Een internationaal samengestelde en ook in andere landen optredende band,  die Nederland als domicilie heeft. Wojtek Justyna TreeOh! vermengt de energie van jazz-funk en de kleuren en ritmes van wereldmuziek met verfrissende nieuwe klanken.

Met hun tweede album ‘Get That Crispy’ (2018) hebben de musici hun creatieve compositietalenten samengebracht om te komen tot één muzikaal geheel, boordevol dansbare grooves, intrigerende harmonieën en – messcherpe – melodieën.

Dutch Friends of Jazz

Op woensdag 23 september speelt Dutch Friends of Jazz in Anna. Bezetting: Benjamin Herman (alt sax),  Vincent Koning (gitaar), Edwin Corzillius (contrabas),  Frits Landesbergen (drums) en een noig aan te kondigen pianist. Een kwintet dat tot stand is gekomen door een aantal jazzfenomenen met elkaar te verbinden. De concerten in AnnA beginnen om 20.30 uur..

Plaatsen / Kaarten zijn te reserveren op:  https://www.anna-amstelveen.nl/reserveren. Een speciaal ‘Diner Arrangement’ inclusief entree kost €23 per persoon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.