Om (vooral) ouderen die de laatste tijd extra veel last hadden van eenzaamheid, maar zich onvoldoende in staat voelen gebruik te maken van digitale middelen, organiseren Wijkkoepel Groenelaan en de computerclub voor senioren ASCC een gratis informatieochtend op dinsdag 29 september van 10.00 tot 12.00 uur in wijkcentrum De Bolder (Groenhof 140).

Vrijwilligers van ASCC leggen dan uit welke mogelijkheden er zijn in het gebruik van mobiele telefoons, laptops, tablets, et cetera. Ook is er dan informatie over korte cursussen voor basisvaardigheden, waarvan de invulling vooral ook door de bezoekers van de open ochtend wordt bepaald.

Aanmelden

Aanmelden kan (eventueel met vermelding wensen zijn op het gebied van deze basisvaardigheden), behalve aan de receptie van de Bolder, door telefonische (020-6471509) en door een e-mail bericht naar wpfgroenelaan@gmail.com.

Bij grote belangstelling wordt de open ochtend wellicht herhaald.

Na 29 september gaat het bestuur van de wijkkoepel in overleg met ASCC over de opgedane ervaringen en geconstateerde wensen, om een op maat gesneden cursusaanbod te gaan doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.