De stichting Tpodium, die tot nu toe jazz- en blues-concerten organiseerde in diverse wijkcentra, kiest in nieuwe seizoen alleen voor de voormalige Annakerk, tegenwoordig het ontmoetingscentrum AnnA, waarin bierbrouwerij de Naeckte Brouwers is gevestigd. Onder de slogan ‘Promoting Live Music One-On-One’ begint men daar op 9 september.

De uitvoeringen zijn verplaatst van de vrijdag- naar de woensdagavond (20.30 uur). Entreekosten € 10 per persoon en het bezoek kan gepaard gaan met een speciaal Menu Arrangement. Een speciale entreekorting van 50% geldt voor CJP en houders van de Amstelveenpas (of een door een buurgemeente uitgeven kortingkaart voor minima).

Programma

Gemeente en management van de Naeckte Brouwers juichen de verandering toe. Er is ook een website van de stichting – www.tpodium.net  – waarop het programma is te zien. In Corona-tijd kan de stichting garanderen dat het publiek op veilige afstand kan genieten van een muzikale manifestatie met Top Bands, zegt zij. Voorlopig is de programmering voor de maanden september, oktober en november rond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.