Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad gaat samenwerken met de vrouwen eredivisieclub Alkmaar voor het vrouwen- en meisjesvoetbal. De Amstelveense meidenclub is de enige in haar gemeente die als tiende partnerclub van voetbalvereniging Alkmaar wordt toegelaten.

Afgelopen vrijdag (21 augustus) hebben Alkmaar en Amstelveen Heemraad een samenwerkingsovereenkomst getekend. Bestuurslid vrouwen- en meisjeszaken Muriëlle Schagen van voetbalvereniging Amstelveen Heemraad en Algemeen manager van VV Alkmaar Patrick Tenthof  tekenden namens beide clubs de overeenkomst op één van de twee zogenaamde vriendinnendagen van Amstelveen Heemraad.

Regio

Amstelveen Heemraad en voetbalvereniging Alkmaar gaan samenwerken aan de ontwikkeling van de voetbalsters en de train(st)ers. Talentvolle speelsters, uit de gehele regio, kunnen zich nu bij de Amstelveense club verder ontwikkelen en hun sportieve ambities waarmaken, zegt de organisatie.

Ook zullen beide clubs samen o.a. clinics en workshops gaan organiseren en zal Amstelveen Heemraad gebruik kunnen maken van alle andere voordelen van een Partnerclub.

De Amstelveense vereniging zegt heel blij te zijn met deze samenwerking en een volgende nieuwe stap te kunnen zetten in de ontwikkeling van het vrouwen- en meisjesvoetbal. Zij ziet er naar uit met de kennis en ervaring van voetbalvereniging Alkmaar de kwaliteit van de eigen opleiding verder te verbeteren.

Foto: Algemeen manager VV Alkmaar Patrick Tenthof, bestuurslid Muriëlle Schagen (vrouwen- en meisjeszaken VV Amstelveen Heemraad), Chimera Ripa en Samya Hassani, beide speelsters van VV Alkmaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.