De in kindermode gespecialiseerde winkel Old South opent zaterdag (22 augustus) een tweede vestiging in het Stadshart. Old South biedt een ruim assortiment merkkleding voor kinderen van 0 tot 16 jaar.

Met de komst van de nieuwe winkel, recht tegenover op het Binnenhof, breidt Old South deze collectie verder uit, zegt eigenaresse Marjon Kruis. In de nieuwe vestiging betreft het aanbod 4- tot 16 jarigen en in de al bestaande winkel wordt een volledige ‘babywinkel’ (tot en met 3 jaar). Old South verkoopt merken als Kenzo, Moschino, Timberland, Zadig & Voltaire, In Gold We Trust en Billieblush.

Cadeaubon

Tijdens het openingsweekend van 22 en 23 augustus worden bezoekers getrakteerd op een cadeaubon van € 25 bij besteding van € 250. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl

 Schoenen

Marjon Kruis zegt twee jaar geleden te hebben ontdekt dat in het Stadshart een lifestyle store voor kinderen ontbrak. “De vraag naar leuke kindermerkkleding van hoge kwaliteit blijft stijgen. Daarom ben ik trots te vertellen dat wij een tweede vestiging openen recht tegenover onze huidige winkel. Met de komst van deze tweede winkel kunnen wij onze collectie bestaande uit kleding en schoenen verder uitbreiden.” Ook schoenen worden in beide winkels verkocht.

Old South verkoopt o.a. kleding en schoenen van Airforce, Ballin, Billieblush, Colmar, DKNY, Dr. Kid, In Gold We Trust, Kenzo, Kipling, Lavin, Moschino, Oilily, Parajumpers, Petit Bateau, Save the Duck, Tartine et Chocolat, UGG, Woolrich en Zadig & Voltaire. Voor meer informatie: oldsouth.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.