De eerste zogenoemde Rommelroute van Amstelveen komt in Elsrijk. Het is in veel andere gemeenten al een bekend fenomeen, inhoudende dat men tweedehands spullen vanuit tuin, huis of garage verkoopt. Tijdens Burendag op zaterdag 26 september wordt in Elsrijk van 11.00 tot 15.00 uur een rommelroute georganiseerd.

Bewoners kunnen zich aanmelden als deelnemer, meldt Stadsdorp Elsrijk. ‘Hoe meer mensen er meedoen als deelnemer, hoe groter de route door de wijk.
Bewoners kunnen buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt meer leren kennen.’
Ook mensen van buiten de wijk zijn welkom. De deelnemers zijn herkenbaar aan een raamposter. Begin september worden de deelnemers op een kaart op de website weergegeven.

RIVM

Tijdens de Rommelroute worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd, dus de 1,5 meter afstand en het alleen met gezinsleden in de tuin vertoeven. Er mag alleen verkocht worden in de eigen tuin of garage. Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op de website www.stadsdorpelsrijk.nl/rommelroute

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.