Esther de Koning speelt zaterdagavond 25 juli (19.30 uur) voor iedereen van acht jaar en ouder de voorstelling ‘Ping’ in het Amstelveens Poppentheater. Het is een komische, fantasievolle voorstelling waarin Esther de Koning vlot en schijnbaar moeiteloos switcht van personage naar personage.

Ping vertelt over haar moeder die voorgoed naar Mexico vertrok, over haar opa en oma, over buurvrouw en politieagente Toos, over het eiland waar zij wonen, over ‘Het Van Alles En Nog Wat Klusbedrijf van Fred’ en hoe haar niet zo handige vader Fred plotseling verdween.

Absurd

Zij stuit in haar verhaal op allerlei absurde zaken, zoals het mysterie van de verdwenen gymjuf Debbie die van schrik in haar fluitje stikte en tussen een paar dikke matten werd geplet, omdat een alienetje met zijn kapotte vliegende schotel door het dak van de gymzaal viel.  Of de zoektocht naar kleine Skip, waarin opnieuw de alienetjes opduiken. Beide zaken weet Ping op te lossen en zij blijken van alles met elkaar te maken te hebben. 

Prijzen

Esther de Koning maakt (h)eerlijke, tragikomische voorstellingen in een cabareteske stijl. Grote onderwerpen weet ze licht en helder te brengen met haar aanstekelijke verbeeldingskracht en absurde humor. Voor haar werk ontving zij o.a. de 1000 Watt Lichtpuntprijs, de Vuurvlieg (België) en VSCD- prijs de Zilveren Krekel.

 

Toegang € 9,00. Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl; Whats App: 0631948380 of Telefonisch 0206450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.