Het aangepaste zomerprogramma voor heel Amstelveen is weer gestart, voor de maanden juli, augustus en september. In wijkcentra, bibliotheken, gezondheidscentra en bij de gemeente kan men een boekje afhalen waarin alle activiteiten zijn te vinden. Ook via de website www.participe-amstelland.nu is het te downloaden.

Henk Lode

De activiteiten zijn per wijk en locatie aangegeven. Zij variëren van een buurtborrel tot een collegereeks over de waarheden en fabels omtrent Corona. Koningshuiskenner Cor de Horde, praat mensen bij tijdens Hofgeheimen in enkele bijeenkomsten. En er zijn nodige bingo’s: De bekende met de balletjes maar ook met muziekfragmenten. ]

Posters

Nadat het programma klaar was en het programmaboekje bij de drukker lag, kwamen er nog meer activiteiten bij, dus letten op de posters in het wijkcentrum voor extra activiteiten is aan te raden.

Er wordt rekening gehouden met corona. Activiteiten als wandelpuzzeltochten, kunnen mogelijk niet doorgaan bij zeer slecht of te warm weer. Houd hiervoor Facebook of de website www.participe-amstelland.nu in de gaten.

Beheerder

In de wijkcentra houdt men rekening met het aantal deelnemers dat maximaal binnen mag zijn om hun veiligheid te waarborgen. Alles is steeds onder voorbehoud van de situatie m.b.t. het Coronavirus en de adviezen van het RIVM. Aanbevolen wordt voor informatie contact op te nemen met de sociaal beheerder van het wijkcentrum.

Henk Lode

Aanmelden

Voor alle activiteiten geldt dat men zich vooraf met aanmelden; telefonisch, per email of  – als dat mogelijk is – bij de balie van het wijkcentrum. “Na de periode waarin wij allen zoveel mogelijk binnen moesten blijven en de wijkcentra waren gesloten, is dit een fijne afwisseling”, zeggen de organisatoren. De activiteiten zijn mogelijk gemaakt door Oranjefonds, Fonds Sluyterman van Loo en RCOAK. Voor een aantal activiteiten mocht men daarnaast nog rekenen op een bijdragen van initiatiefgroep of winkeliers in de wijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.