De binnensport is ook weer gestart. Sportwethouder Rob Ellermeijer woonde woensdag de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA bij, min of neer om dat te vieren. “Een belangrijke dag voor de sport”, noemde hij die 1e juli.Ook sportscholen konden weer beginnen. “Vandaag hebben we meteen de eerste training. We hebben alles goed voorbereid zodat we meteen van start konden“, zei MBCA-voorzitter Rinco van der Baan.

 Buitensport eerder

Ellermeijer bezocht de laatste weken ook tien buitensportclubs. Die mochten eerder starten.  Ze zijn volgens de wethouder creatief en veerkrachtig met de coronacrisis omgegaan. Maar de binnensport moest langer wachten. “Mooi om te zien dat zij nu ook weer zijn begonnen en heel Amstelveen weer aan het sporten is,” zei Ellermeijer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.