Vandaag, 30 Juni 2020, zou de tiende editie van het Amsterdamse Bos Golf “first Amsterdamse Rough Tournament” worden gehouden. Maar ook dat evenement kon niet doorgaan. De organisatoren kijken nu uit naar 29 juni van volgend jaar.

Dat maken zij dan maar tot tweede lustrumjaar. Het feest wlrdt na afloop voortgezet in het “foodcourt”. Voor de komende drie jaar is de opbrengst van ons toernooi besteed aan FTP (Frontotemporale Dementie), zo werd met Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn besloten.  De opbrengst van deze drie jaar komt volledig ten goede aan een nieuw onderzoek van Prof. Dr. J.C. van Swieten van het Erasmus MC in Rotterdam, dat zich richt op vooral de rol van ontstekingen in de hersenen bij erfelijke FTD. Een onderzoek waarbij hij zowel genetische FTD patiënten als hun gezonde familieleden gaat volgen. Dit bijzonder belangrijke werk wordt dus in 2021, 2022 en 2023 door het Amsterdamse Bos Golf ondersteund.

Zie ook de vernieuwde website www.amsterdamsebosgolf.nl, Facebook, Instagram en LinkedIn. Een korte laatste video is te zien via Amsterdamse Bos Golf 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.