American Book Center (ABC) is een zogenoemde ‘pop-up store’, zeg maar een tijdelijke winkel zonder lange huurcontracten, die zaterdag (20 juni) aan Binnenhof 27 (Stadshart) open gaat. Men wil er kennelijk de markt aftasten voor een Engelstalige boekhandel.

De American Book Center heeft al vestigingen in Amsterdam en Den Haag. De winkel in Amstelveen biedt een selectie Engelstalige boeken die varieert van fictie tot non-fictie en van stripboeken tot boeken voor kinderen en jong volwassenen (young adults, want het moet natuurlijk Engels blijven).

 Drie maanden

De winkel blijft minimaal drie maanden, zegt ABC. Ter gelegenheid van de opening ontvangt iedereen met een Personal Shopping Card 10% korting op het gehele assortiment. Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Met de komst van American Book Center telt Stadshart Amstelveen 146 winkels. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl

Avontuur

“Het openen van een nieuwe winkel is altijd een spannend avontuur”, zegt winkelmanager Tiemen Zwaan. “Zeker in de onzekere tijden waarin wij ons nu bevinden. Toch zit een sprong in het diepe en het constant zoeken naar creatieve oplossingen in ons DNA. Wij hopen de internationale community rondom Stadshart Amstelveen te verrassen met onze komst.”

1 REACTIE

  1. Na zovele kledingzaken een absolute verrijking voor het winkelcentrum in het Stadshart dunkt mij, zeker met het oog op het grote aantal expats in deze gemeente. Hoop wel dat ze een beetje gevarieerd aanbod kunnen verzorgen in deze toch ietwat beperkte locatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.