In het kader van de Buurtactie Duurzaam Elsrijk heeft De Groene Grachten voor vijf voorbeeldwoningen een Advies- op Maat gemaakt. De samenvattingen van deze rapporten zijn nu beschikbaar. De volledige rapporten liggen op 23, 24, 30 juni en 1, 7, 8 juli voor iedereen ter inzage in Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138, van Stadsdorp Elsrijk. Men kan daar tussen 19.30 tot 21.30 uur terecht.

In de samenvattingen staan de belangrijkste onderdelen van het advies waaronder allerlei energiebesparende maatregelen. Voor het inzien van de rapporten svp aanmelden via de mail bij duurzaam@stadsdorpelsrijk.nl. Inzien kan ook op afspraak.

Voorzorg

Van dinsdag 23 juni (13:00 – 14:00 uur) af is er weer een fysiek spreekuur ‘Uit VOORzorg‘ van Stadsdorp Elsrijk in Huis Elsrijk aan de Graaf Aelbrechtlaan. Men moet zich daarvoor wel even vooraf aanmelden via telefoonnummer 06 48461916.

Men kan er terecht met vragen over hoe men zich kan voorbereiden op langdurige zelfstandigheid, veiligheid in huis, contact maken met buurtgenoten, behartiging van belangen men dat zelf niet meer kan enzovoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.