De schrijver Jens Vern van ‘De macht van K.’, een thriller met internationale allure, komt in het kader van de Spannende Boekenweken en Vaderdag op zaterdag 13 juni van 16:00 – 17:00 signeren bij Libris Venstra aan het Stadsplein.

De thriller gaat over de net afgestudeerde Tim Turner, die wordt ingelijfd door het prestigieuze IT-bedrijf The Keeler Company in Washington. Hij krijgt een luxe appartement, een fantastisch salaris en maakt in korte tijd promotie. Maar dan ontmoet hij een mysterieuze man die zich De Vriend noemt, en die hem waarschuwt voor de duistere kant van het bedrijf. Tim besluit op onderzoek uit te gaan en al snel komt hij erachter dat er inderdaad dingen niet kloppen en dat er mensen verdwijnen.

Identiteit

Als Tim ontdekt dat ook hij gevaar loopt, weet hij met de hulp van De Vriend te ontsnappen en begint hij met een andere identiteit een nieuw leven in Den Haag. Daar lijkt hij veilig te zijn, tot hij Emily Green tegenkomt, van wie hij diep onder de indruk is, maar ook zij blijkt ook een vorig leven te hebben. Wie kun je vertrouwen als niets is wat het lijkt? En kun je in deze tijd ooit echt aan je verleden ontsnappen? De macht van K. is verschenen bij Uitgeverij Volt. Verkrijgbaar als paperback, e-book en luisterboek. (* Jens Vern is een pseudoniem van Sander Verheijen. Romanschrijver en hoofdredacteur Hebban.nl.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.