Van woensdag 13 mei af gaat de Beweegbus, onder leiding van de buurtsportcoaches voor de jeugd, de Amstelveense wijken in. Kinderen van 4 tot 12 jaar krijgen de mogelijkheid om op woensdag- en vrijdagmiddag aan te sluiten bij de buitensportactiviteiten, georganiseerd door AmstelveenSport.

“Wij zijn blij dat wij de kinderen weer aan kunnen bieden samen buiten te bewegen in deze moeilijke tijden”, zegt buurtsportcoach Krista Mol. “Kinderen hoeven zich niet aan te melden, maar moeten wel een telefoonnummer van één van de ouders bij zich hebben in geval van nood. AmstelveenSport werkt aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF en adviseert de ouders die goed door te lezen en te communiceren met hun kinderen.”

Op de website (bewegen.amstelveensport.nl/nieuws) staat het rooster. Hier kan men zien waar en wanneer de Beweegbus in de betreffende wijken staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.