In de coronacrisis ondernemers met inwoners verbinden in het Oude Dorp en de Amsterdamseweg is volgens het doel van AmstelveenForYou, zeggen de initiatiefnemers, waaronder AH Van der Linden.  De horeca moest wel de deuren sluiten, maar men kan er wel bestellingen plaatsen en die laten bezorgen of afhalen, is de redenering.

Met de nieuwe app AmstelveenForYou kan men online terecht bij onder meer verswinkels, restaurants, kappers tot bloemenzaken. En gebruikers van de app krijgen vaak kortingen op bestellingen. “En zij steunen ondernemers in crisistijd”, zeggen de organisatoren. De app bevat ook leuke activiteiten en lokale initiatieven.

AnnA

AmstelveenForYou zegt in de app veel te verenigen. Ook de Naeckte Brouwers zitten er in. “Waar gasten van de ANNA-kerk normaal aan de bar genieten van ambachtelijk speciaalbier, kunnen zij nu een bierpakket laten thuisbezorgen.” Voor Brasserie ’t Hert kan een dinerbon worden besteld, te verzilveren als het bedrijf weer open mag zijn.

AH

Bij Albert Heijn Van der Linden kan men met AmstelveenForYou sparen voor kortingen. Kleine ondernemers samen sterk laten staan tegen de grote winkelketens en webshops, is een bijkomend doel. Decenia geleden werd daartoe de winkeliersorganisatie DOKA opgericht, oorspronkelijk voor winkels in hetzelfde gebied als tegenhanger van het winkelcentrum in wat nu het Stadshart heet. “AmstelveenForYou is er voor iedereen het Oude Dorp en de Amsterdamseweg een warm hart toedraagt”, zeggen de initiatiefnemers. Het platform is niet alleen commercieel instrument, ook  lokale activiteiten kunnen er op worden aangemeld via aanmelden@Amstelveenforyou.nl, nu te downloaden in de Apple App Store en Google Play. Of ga gewoon naar AmstelveenForYou.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.