Omdat Mieke Regelink van AmstelveenSport er van straat af beweegles geeft aan ouderen, op hun balkon, overhandigde sportwethouder Rob Ellermeijer donderdagmiddag bij Dignahof haar bloemen en symbolisch een knuffel.  

Regelink begon spontaan met de beweeglessen toen de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus van kracht werden. Ellermeijer zei in een toespraak tegen haar dat enthousiasme inspirerend te vinden. “Bewegen en op deze manier samenkomen – zij het met gepaste afstand – is enorm belangrijk in deze tijden. Daarom overhandig ik je een bos bloemen en een knuffelbeer als symbolische knuffel namens de gemeente en alle Amstelveners die je verblijdt,” zei hij.

Docent

Normaliter geeft Mieke les als beweegdocent in Dignahof, maar dat kan nu niet doorgaan. Als alternatief bedacht zij de balkonlessen, op dinsdagen en donderdagen om 16.30 uur. De les wordt opgeluisterd met muziek.

Regelink begon spontaan met de beweeglessen toen de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus van kracht werden. Ellermeijer zei in een toespraak tegen haar dat enthousiasme inspirerend te vinden. “Bewegen en op deze manier samenkomen – zij het met gepaste afstand – is enorm belangrijk in deze tijden. Daarom overhandig ik je een bos bloemen en een knuffelbeer als symbolische knuffel namens de gemeente en alle Amstelveners die je verblijdt,” zei hij.

Muziek

Normaliter geeft Mieke les als beweegdocent in Dignahof, maar dat kan nu niet doorgaan. Als alternatief bedacht zij de balkonlessen, op dinsdagen en donderdagen om 16.30 uur. De les wordt opgeluisterd met muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.