Ook de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) houdt nu talkshows. De tweede ervan komt onder het motto ‘Ondernemers voor Ondernemers’ donderdag 14 mei om 16.00 uur uit de Grote Zaal van de Schouwburg Amstelveen en wordt uitgezonden via RTV Amstelveen, uiteraard de tv-poot van die lokale omroep, want aan radio laat men zich daar niets gelegen liggen.


Host van het programma is natuurlijk directeur Darshan Sloot van de OA. Ondernemersvereniging Amstelveen. Aan de talkshow werken verder mee: wethouder Herbert Raat (o.a. Financiën en Cultuur), alsmede de directeuren Ugur Pekdemir van de Rabobank Amstel & Vecht, Marieke Uildriks van Museum JAN, Marianne Kuiper van Efficiënt Hotel en Music Meeting Lounge en Han Schooneman van SchoonemanDesign. Men kan de show overigens terugzien via de websites en YouTube kanalen van OA en RTVA.

Wie naar de rechtstreekse live-uitzending wil kijken moet dus op RTV Amstelveen afstemmen. (Ziggo 42; KPN 1380, één kanaal onder NPO1; T-mobile 806 en YouTube https://bit.ly/35DiMEE).

Achteraf is de talkshow te zien op www.oa-amstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.