Aan het Augustinuspark 18 wordt woensdag (6 mei) de 24e vestiging van Johnny’s Burger Company geopend, met een bij de coronacrsis (en als resultaat daarvan een lockdown) passelijke openingsactie. Franchisenemer Rachid Sabrgare komt met een vervanging van twee gratis eten, wat bij de opening van eerdere vestigingen gewoonte was. Er worden die dag bij het ziekenhuis en de zorginstellingen vijfhonderd gratis burgers geleverd.

Het kortingsspektakel zorgde bij eerdere vestigingen voor rijen met mensen voor de deur. Sabrgare gaat ervan uit dat zoiets ook bij zijn zaak aan Augustinuspark zou gebeuren. Maar in plaats daarvan gaan de burgers dus naar zorginstellingen.

Uitstel

De opening van de nieuwe Amerikaans georiënteerde burgerzaak stond al een langere tijd gepland, met als vooruitzicht een uitgestelde actie. Nu is echter besloten tóch een gebaar naar de lokale regio te maken in de vorm van deze speciale openingsactie. Lokale zorginstellingen en Ziekenhuis Amstelland worden gecontacteerd en vrijblijvend verzocht een geschikt moment aan te geven om gebruik te maken van de actie.

Bezorgformule

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij Johnny’s Burger Company, nu nog voornamelijk actief in de Randstad, maar het plan is ook in de rest van Nederland te gaan bezorgen. Elke dag van 12:00 tot 23:00 uur. www.johnnys.nl/

facebook.com/JohnnysBurgerAmstelveen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.