Een filmopname van de voorstelling van The Cellist / Dances at a Gathering – Royal Ballet House is te zien op maandag 3 maart om 19.30 uur in Cinema Amstelveen.

De internationaal vermaarde choreograaf Cathy Marston was voorheen Associate Artist bij het Royal Opera House en regisseur bij Bern Ballett. De inspiratie voor haar eerste werk voor The Royal Ballet op het hoofdpodium van het Royal Opera House haalde ze uit het gedenkwaardige leven en de carrière van celliste Jacqueline du Pré. Een nieuw werk van Liam Scarlett, Artist in Residence bij The Royal Ballet, vormt het tweede deel van het programma.

Semi-live

Bezoekers kunnen genieten van de bijzondere opera’s en balletvertoningen van The Royal Opera House, Covent Garden vanuit uw bioscoopstoel. Bij alle vertoningen is voorafgaand een inleiding over het stuk, achtergrond informatie of interviews met de regisseur of de spelers. De opera’s worden ondertiteld in het Nederlands. De vertoningen zijn semi-live.

De volgende balletvertoningen vanuit Londen staan nog op de agenda: Het Zwanenmeer – maandag 6 april 19.30 uur; The Dante-project – maandag 8 juni 19.30 uur. De voorstelling duurt circa 2 uur en 30 minuten inclusief een pauze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.