Op zondag 1 maart (12.00 uur) vindt een koffieconcert in de serie Bach Solo plaats in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a. Er komen twee solisten, violiste Ruña ’t Hart  en organist / pianist Laurens de Man. Van 11.30 uur af is iedereen welkom. Het concert duurt ongeveer een uur. De toegang is vrij. Er wordt een deurcollecte gehouden. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

Laurens de Man

Twee van Nederlands meest getalenteerde jonge musici verzorgen het concert. Ruña zal Johann Sebastian Bachs Eerste Sonate voor viool solo spelen, BWV 1001. Melancholie en vreugde, ingetogenheid en virtuositeit zijn de contrasten die deze sonate kenmerken.

De tweede solist is Laurens de Man, een veelgevraagd pianist en organist die in zijn jonge professionele carrière al diverse awards won.

Het concert besluiten beide musici gezamenlijk met een suite van Bach voor viool en klavecimbel. Laurens zal het spelen op het kistorgel van de kerk.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.