Ter gelegenheid van de tweede editie van het Internationaal Voorleesfestival wordt in Bibliotheek Stadshart in zestien talen voorgelezen op zaterdag 1 februari (11.00 tot 17.00 uur).

Samen met hun kind kunnen ouders kennis maken met nieuwe culturen. Er wordt voorgelezen uit ‘Moppereend’, het Prentenboek van het Jaar 2020. Ouders wordt geadviseerd aan te schuiven bij één van de vele gezellige plekjes in de Bibliotheek, waar men naar verhalen kan luisteren en spelen, knutselen, dansen en theeceremonies bijwonen. Ook zijn er voorstellingen op het podium voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Baby’s, peuters en kleuters die worden voorgelezen, ontwikkelen een voorsprong in hun taalontwikkeling, zegt de Bibliotheek, die met het Internationaal Voorleesfestival wil laten zien dat voorlezen een feestje is.

Het coöperatiefonds van Rabobank Amstel en Vecht gaf een bijdrage van €1.500 aan het festival.

Meer informatie: www.debibliotheekamstelland.nl/storytellingfestival. Toegang tot het Internationaal Voorleesfestival is gratis.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.