In het kader van de tentoonstelling ‘Delicious Paintings – Tjalf Sparnaay’, die in Museum Jan wegens succes is verlengd tot en met 1 maart, geeft de kunstenaar zelf een lezing op zaterdag 15 februari (15.00 uur). Kinderen mogen met verf en eten aan de slag op zondag 16 februari (11.00 uur) tijdens de kinderworkshop.

Natuurlijk kan men nog tot en met 1 maart de tentoonstelling komen bewonderen, maar veel boeiender is het de kunstenaar zelf te horen vertellen over zijn bijzondere werkwijze. Sparnaay staat bijvoorbeeld zelf achter het fornuis om het eten te bereiden dat men ziet op zijn schilderijen. In de lezing horen bezoekers welke verhalen en ideeën er achter de kunstwerken zitten en men kan hem daarover vragen stellen. Graag opgeven via rsvp@museumjan.nl. Toegang van de lezing is gratis, op vertoon entreekaart museum.

Kinderworkshop

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen als zij daar zin in hebben in de stijl van Tjalf Sparnaay zelf een schilderij te maken. Eerst wordt een korte rondleiding langs de expositie gegeven en daarna gaan zijn aan het werk in het educatie lokaal in het oude schoolgebouw.  Opgeven vooraf is noodzakelijk via educatie@museumjan.nl. Graag naam, leeftijd en mobiel telefoonnummer vermelden. Voor de kinderen zijn aan de workshop geen kosten verbonden; begeleiders betalen de normale museumtoegang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.