Het geheim van gezond ouder worden is: BEWEGEN

 

Elke maandag om 09.30 uur komen heren van 70 jaar en ouder bijeen op de gymnastiekclub MOC 70+. Die training in het MOC gebouw aan de Lindenlaan 70 duurt tot 10.30 uur en er is plaats voor meer heren.

 

Tijdens een les wordt er aandacht gegeven aan het trainen van de spierkracht, balans en beweeglijkheid. Er wordt staand of lopend gewerkt en het laatste kwartier worden er oefeningen op de stoel gedaan.

‘De herengroep is een fijne groep die hard werkt maar ook veel plezier heeft’, zegt het Cursusbureau Participe Amstelland, dat de cursus verzorgt. ‘Ieder oefent naar zijn eigen kunnen.’

Na afloop sluiten de mannen altijd af met een kopje koffie. Wie fit wil blijven pf fitter worden door bewegen, kan een proefles nemen. Meer informatie bij Cursusbureau Participe Amstelland 020-5430441/442.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.