Luba Uitzendbureau, ontstaan in vooral de tuinbouwsector in Aalsmeer, heeft nu ook een vestiging aan de Van Heuven Goedhartlaan 13D in Amstelveen. Volgens het bedrijf is daar een levendig midden- en kleinbedrijf en een sterke groei in vacatures. Het nieuwe filiaal is geopend van maandag tot en met vrijdag, tussen 8:30 – 17:30 uur. Telefonisch te bereiken op: 06 23142265. Meer informatie? www.luba.nl.

 Met de nieuwe vestiging in Amstelveen telt Luba er nu 49. De onderneming heeft een netwerk vooral in de provincie Noord- Holland. Luba richt zich op vacatures en werkzoekenden tot en met mbo-plusniveau in de sectoren industrie / logistiek, magazijn / productie, administratie en zorg. Doordat Luba =zich primair richt op het bedienen van het mkb, ziet zij veel mogelijkheden tot samenwerking in Amstelveen.

Maatschappelijk

Daarnaast speelt de uitzender graag een maatschappelijke rol voor werkzoekenden. Naast het vinden van een baan in de buurt, helpt Luba werkzoekenden onder meer bij het opstellen van hun cv en motivatiebrief of het voorbereiden op het sollicitatiegesprek. Ook zet Luba in op de ontwikkeling van flexwerkers door middel van opleiding, zodat zij een sterkere positie op de arbeidsmarkt krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.