‘Zolang er leven is’ heet de nieuwe komedie van Hendrik Groen, die dinsdag 28 januari te zien is in Schouwburg Amstelveen. Daar danst op donderdag 30 januari Conny Janssen Danst trouwens ‘Kiem’.

Hendrik Groen, de knuffelbejaarde van Nederland, is dus terug in Schouwburg Amstelveen met een nieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon. Want ook nu wachten Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingstehuis weer tal van belevenissen. Er is zang en muziek en er wordt allesbehalve achter de geraniums gezeten. De voorstelling is gebaseerd op het boek ‘Zolang er leven’ is van Hendrik Groen.

Conny Janssen 

Op donderdag 30 januari is Conny Janssen Danst met KIEM te zien in Schouwburg Amstelveen. In haar nieuwe werk omarmt de choreografe de vitaliteit van het leven. KIEMgaat over groeikracht en levensdrift, kijken over muren naar wat er nog meer is, een nieuwe horizon verkennen, de vensters opengooien en verse lucht laten binnenstromen. Een groot, avontuurlijk ensemble van tien dansers vertelt over ontsnappen aan wat je tegenhoudt, de drang om uit te breken, het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.