Zondag 5 april vindt voor het eerst op de Bosbaan bij het Amsterdamse bos de Rokjesdag Run4MS | Walk4MS plaats. Mannen en vrouwen kunnen deelnemen aan 5 of 10 kilometer hardlopen of wandelen. De opbrengst gaat naar Stichting MS Research geoormerkt voor onderzoek van het MS Centrum Amsterdam. Deelname is zowel individueel als in teamverband mogelijk. Inschrijven kan nu op rokjesdag.ms

Het evenement vindt plaats vanaf Grand Café de Bosbaan in Amstelveen. Het parcours van de Run4MS loopt om de Bosbaan. Met de Walk4MS wandelen deelnemers door het mooie Amsterdamse Bos.

 Het is de 9e editie van de Rokjesdag Run4MS | Walk4MS (voorheen de Rokjesdagloop). Jaarlijks komen er mensen uit heel Nederland naar dit evenement in Amsterdam om samen mee te lopen in de strijd tegen de zenuwslopende ziekte MS. En in 2020 dus op een nieuwe locatie.

 Meer onderzoek 

De opbrengst van de Rokjesdag Run4MS | Walk4MS is net als voorgaande jaren door Stichting MS Research geoormerkt voor onderzoek aan het MS Centrum Amsterdam. In dit centrum werken ruim 100 onderzoekers en zorgverleners. Zij geven zorg aan mensen met MS en doen onderzoek naar de oorzaak van MS om zo tot behandelingen te komen waardoor een wereld zonder MS mogelijk wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.