Voor alle kinderen organiseert Boekhandel Venstra aan het Stadsplein op zaterdag 25 januari (11.00 uur) een groot rijm- en voorleesfeest met prentenboekenmaker Harmen van Straaten. 

Harmen van Straaten rijmt en leest voor tijdens zijn bezoek in boekhandel Venstra. In interactieve sessies kunnen de  kinderen hun rijmkunst oefenen aan de hand van zijn humoristische prentenboeken: Wat rijmt er op stoep?, Hé, wie zit er op de wc?, Retteketet! We gaan nog niet naar bed! en Alle wielen in de file.

Harmen van Straaten was altijd al gek op tekenen. ‘Als kind won ik kleurwedstrijden. Maar ik dacht toen dat tekenen “stom” was. Dat iedereen dat kon en dat je ook andere dingen moest kunnen.’ Daarom ging Harmen rechten studeren in Leiden. Maar uiteindelijk besloot hij toch door te gaan als schrijver en illustrator. Nu worden de vertalingen van zijn prachtige boeken over heel de wereld uitgegeven. Zoals: Bor ziet spoken, Joris puzzelt een dino of… het hilarische prentenboek Hé, wie zit er op de wc?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.