Het winterprogramma voor de cursussen van de Volksuniversiteit is nu gestart, maar er blijken nog plaatsen beschikbaar voor de workshops en cursussen fotografie, taal en allerlei creaties.

Fotografe Didy van der Veen leert haar cursisten tijdens een praktijkgerichte basiscursus hoe een camera werkt en men foto’s kan verbeteren. Men komt meer te weten over compositie, belichting, het licht, ISO waarden, scherpstellen en gebruik van eventueel een statief om zo tot een beter eindresultaat te komen.

Taal

Wie een vreemde taal wil leren – bijvoorbeeld voor zijn werk, een reis of omdat hij / zij in een ander land gaat wonen – kan starten met een taalcursus Spaans, Japans voor op reis, Koreaans of Pools.

Verder zijn er creatieve cursussen, waarvoor ,men nog terecht kan bij de Volksuniversiteit. Zoals model, portret en stilleven schilderen voor gevorderden of tekenen voor beginners. In het Platform C Atelier is er ook nog plaats bij Ambachtelijk sierraden maken en het naaiatelier.

Inschrijven voor bovenstaande cursussen is mogelijk via www.platform-c.nu aan de hand van de cursuscode, of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.