Met een programma My Generation voor senioren in P60 trapt Gold & Old het nieuwe jaar af op dinsdag 7 januari (14.30 uur).  Het Duo Nathaly & Jean (foto) zorgt dan voor een combinatie van zang en keyboards met een gevarieerd repertoire van jazz, soul, pop en easy-listening van toen en nu. Men vraagt, zij spelen. Van Aretha Franklin via de Beatles naar The Police is geen probleem voor dit veelzijdige muzikale Duo. De toegang en het eerste drankje zijn gratis. Bubbels en borrelhapjes zullen natuurlijk niet ontbreken.

My Generation is een maandelijks cultureel programma speciaal voor senioren bij Poppodium P60. De toegang is altijd gratis en het programma gevarieerd. Daarnaast is er een op dinsdagmiddagen de rockklassiekers repeterend senioren Rockkoor. Alle ouderen in Amstelveen, die niet achter de geraniums willen zitten, en niet voldoende hebben aan bingo of bloemschikken, worden van harte uitgenodigd langs te komen in P60.

Start repetities

De repetities van het Rockkoor My Generation starten weer op dinsdag 14 januari. Het koor gaat zich dan klaar maken voor hun spetterende optreden wat zij gaan geven op 4 februari. Voor meer informatie: Misha de Jong via madejong@amstelring.nl of 06 14646643.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.