Zes studenten van de Hogeschool van Amsterdam houden dinsdag 17 december (19.30 uur) in Enjoy! Learning aan de Amsterdamseweg 209 een evenement over stiefouders. Zij hebben namelijk het project Stiefarchief opgezet. Samen met Stiefgoed  Amstelveen proberen zij stiefouders erkenning en ondersteuning te bieden, zodat er een betere relatie ontstaat binnen het samengesteld gezin.

De studenten – Boudine, Ilse, Yara, Lotte, Elsemieke en Maxine – hopen dat zoveel mogelijk stiefouders in Amstelveen en omstreken naar het evenement komen. Zij beloven ervoor te zorgen dat deelnemers met een gevulde archiefmap thuiskomen, boordevol informatie en tips.

Eerste?

Een van de sprekers zal Anouk Schuling zijn, die wordt aangekondigd als ‘Stiefgoed professional’. Zij vertelt over de dynamieken binnen een samengestelde gezin (de stiefdynamieken). Ook Mariska Matakupan-Jansen, schrijver van het boek “Mijn eerste is niet zijn eerste”, zal spreken over haar in het stiefouderschap opgedane inzichten. De avond wordt vervolgd met twee interactieve workshops. Daarnaast is er de mogelijkheid met elkaar in contact te komen en verhalen en inzichten te delen met andere stiefouders. Aanmelden via stiefarchief@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.