AmstelveenSpreekt, zals BV Amstelveen tegenwoordig heet, presenteert op 16 december (18.00 tot 19.00 uur) een kersttalkshow in Boekhandel Venstra Amstelveen, Stadsplein 102. Stichting Stadverhalen zorgt volgens BV Amstelveen voor kerstverhaal, kerststal, kerstmuziek en een kerstgedicht.

Stadsdominee Werner Pieterse bij Kerstwensboom – Foto Ronja vd Schalk

De stichting maakt volgens de organisatoren ruimte voor luisteren en vertellen. “In bijeenkomsten vol creativiteit verbinden we verhalen uit onze religieuze tradities met verhalen van gewone mensen van vandaag de dag”, zegt de organisatie. “Stichting Stadsverhalen wil de rijkdom van verhalen opzoeken en met elkaar delen. Wij geloven dat je met elkaars verhalen de ander en jezelf beter leert kennen. Ieder verhaal nodigt uit tot meer vertellen. Het is geen waarheid, maar stelt een vraag.” De stichting is een vrucht van de Protestantse Kerk in Amstelveen en houdt zich bezig met de ‘Christelijke en Joodse tradities’. Maar ook andere verhalen, zijn welkom, zegt ze. Blijkbaar kan iedereen zijn of haar verhaal komen vertellen of gewoon naar andere verhalen luisteren. Allemaal onder het motto ‘A Starry Story Night’. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.amstelveenspreekt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.