Burgemeester Tjapko Poppens hielp vrijdagmorgen bij het aanbrengen van kerstversiering in verpleeghuis Groenelaan. Dat woonzorgcentrum verkeert nu in kerstsfeer. Het personeel kon wel wat helpende handjes  gebruiken om het zover te krijgen.

Via Amstelveenvoorelkaar, tegenwoordige naam van de Vrijwilligerscentrale, die een website voor vraag en aanbod in vrijwilligerswerk heeft, had het Woonzorgcentrum een oproep geplaatst. Daaraan gaf de burgemeester gehoor. Samen met andere vrijwilligers versierde hij de gemeenschappelijke ruimtes van het woonzorgcentrum.

 

‘Amstelveenvoorelkaar’ doet een oproep voor extra vrijwilligers in de decembermaand. Onder het motto ‘Geef je aandacht cadeau’ vraagt de organisatie mensen in december iets waardevols voor een ander te doen. Bijvoorbeeld helpen met een kerstlunch, een spelletje doen of een winterwandeling met iemand maken. Het gaat om eenmalige activiteiten die hooguit een paar uurtjes kosten en waarmee men een ander vaak blij maakt.  “Laten we in deze feestmaand naar elkaar omkijken en iets extra’s voor elkaar doen,” zegt Poppens, die iedereen fijne feestdagen wenst. Kijk voor het complete overzicht van de decemberklussen op: www.amstelveenvoorelkaar.nl/aandacht.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.