Het kan niet op met muziek voor baby’s. Behalve bij de muziekschool, waar men een cursus voor 70 euro kan volgen over muziek voor dreumessen, biedt de bibliotheek in Westwijk op woensdag 4 december (9.30 uur) gratis de mogelijheid voor ouders samen met hun kinderen naar live muziek in het Babycafé te luisteren.


“Kinderen hebben van nature begrip voor muziek en het is ontzettend leuk om te zien hoe ze op de muzikanten reageren”, zegt de bieb. Van 9:30 tot 10:00 uur is er muziek speciaal voor de allerkleinsten van 0-2 jaar en van 10:00 tot 10:30 voor kinderen van 2-4 jaar. Wie benieuwd is hoe zijn kindje op live muziek reageert kan zich dus gratis aanmelden via www.debibliotheekamstelland.nl

Naast de muziek zijn er in het Babycafé altijd leuke voorleesboekjes aanwezig en heeft men de kans andere ouders te ontmoeten en leuke voorleestips uit te wisselen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.