Het kan niet op met muziek voor baby’s. Behalve bij de muziekschool, waar men een cursus voor 70 euro kan volgen over muziek voor dreumessen, biedt de bibliotheek in Westwijk op woensdag 4 december (9.30 uur) gratis de mogelijheid voor ouders samen met hun kinderen naar live muziek in het Babycafé te luisteren.


“Kinderen hebben van nature begrip voor muziek en het is ontzettend leuk om te zien hoe ze op de muzikanten reageren”, zegt de bieb. Van 9:30 tot 10:00 uur is er muziek speciaal voor de allerkleinsten van 0-2 jaar en van 10:00 tot 10:30 voor kinderen van 2-4 jaar. Wie benieuwd is hoe zijn kindje op live muziek reageert kan zich dus gratis aanmelden via www.debibliotheekamstelland.nl

Naast de muziek zijn er in het Babycafé altijd leuke voorleesboekjes aanwezig en heeft men de kans andere ouders te ontmoeten en leuke voorleestips uit te wisselen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.