In aanwezigheid van wethouder Marijn van Ballegooijen wordt zondag 15 december van 15:30 uur tot 17:15 uur ‘samen op weg naar de Kerst’ gevierd in Elsrijk. Er zijn muziekoptredens en samenzang in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 138-140. Zaal open om 15:00 uur, toegang gratis.

Voor het vierde jaar op rij organiseren vrijwilligers van drie organisaties in de wijk Elsrijk – Stadsdorp Elsrijk, Openluchttheater Elsrijk en het Apostolisch Genootschap – in de aanloop naar Kerst een middag met een muzikaal programma. Bij de inloop klinkt van 15:15 uur af muziek van de organist Frits den Hartog en fluitist Theo Lonte.
Mannenkoor ‘De Amore’ zingt een aantal kerstliederen ten gehore, samen met sopranen Ellen Hink en Joke Prak, die ook solistisch zullen optreden. Jongerenkoor DJK zorgt voor de frisse noot, gevolgd door het kerstverhaal.

Sonneveld

Arno de Geus, winnaar van het Ouderen Muziek Festival 2019 van Openluchttheater Elsrijk, is van de partij evenals Jan Broekema, vertolker van Wim Sonneveld repertoire, zal twee kerstnummers van deze onvergetelijke cabaretier zal zingen. Ed Boekee, ‘Huispianist’ van Openluchttheater Elsrijk, is verantwoordelijk voor een deel van de begeleiding en kerstarrangementen. Tijdens de pauze speelt hij traditionele evergreens. Hoewel de toegang gratis is, kan net wel een donatie geven voor de Stichting Wereldwijd voor Kinderen.  Plaatsen reserveren is niet mogelijk. Vol=vol.  Na afloop is er een glaasje glühwein en zijn er lekkere hapjes.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.