De Schotse folkrock band Skerryvore speelt donderdag 21 november (21.00 uur) in P60. Deze 8-koppige rockformatie brengt instrumentale nummers, doorspekt met Keltische ritmes en verstrengeld met moderne geluiden.


De afgelopen jaren veroverde Skerryvore Amerika, Canada, Australië en Groot Brittannië. Nu is het de beurt aan Nederland. Na meerdere jaren op lokaal niveau gespeeld te hebben, kwam er enkele jaren geleden een omslag, toen de band eigen muziek begon te schrijven in een geheel eigen genre. De traditionele Schotse tunes, jigs & reels die aan elkaar geregen worden met een eigen interpretatie wordt heel toepasselijk Trad-Rock genoemd.

EVO
Zonder te vergeten waar hun roots liggen, speelt Skerryvore jaarlijks over de hele wereld. De eerste maanden van 2019 stonden in het teken van de onlangs uitgebrachte plaat EVO. Dit album met hun nieuwe genre viel in de prijzen. Bijvoorbeeld voor Frontman Alec Dalglish met de Frankie Miller singer-songwriter award en als band met Best New CD Of The Year in Groot-Brittannië. Voor deze show zijn Junior Tickets beschikbaar. Daarom kunnen kinderen tot 16 jaar voor slechts €5 mee naar binnen.

Meer informatie: https://www.p60.nl/21-11-2019/skerryvore. Tickets: https://www.ticketmaster.nl/event/243599?brand=nl_P60

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.