De Vereniging Amstelland Kunst  (VAK) exposeert werk van haar leden in de Oosterkerk aan de Kleine Wittenburgerstraat 1 (1018 LS) te Amsterdam, van 29 november tot 1 december. Het is de jaarlijkse overzichtstentoonstelling van VAK, onder de titel ´ VAKwerk in de Kerk´. Oud cultuurwethouder van Amstelveen dr. Rien Alink verricht op 29 november (17.30 uur) de opening.


Zo’n 40 beroepskunstenaars uit Amstelveen en omgeving tonen in diverse kunstdisciplines hoe zij zich het afgelopen jaar lieten inspireren. Bezoekers worden uitgenodigd met de kunstenaars in gesprek te gaan over de tentoongestelde objecten.

Van Gogh

Jong en oud mogen meedoen met het maken van: maskers, aardewerk / bloemenkunst of poseren voor een portret.  De Oosterkerk is een plek die Vincent van Gogh in 1877 / 78 geregeld bezocht. Voordat hij schilder werd, bereidde hij zich daar voor op zijn theologiestudie; hij woonde om de hoek.

De expositie is te bezoeken op vrijdag 29 november van 17.30 – 19.30 uur, zaterdag 30 november van 12.00 – 18.00 uur en zondag 1 december van 13.00 – 18.00 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.