In het laatste weekend van de Herfstvakantie staan zaterdagavond (26 oktober) de familievoorstelling ‘Eendje’ en zondagmorgen de peuter / kleutervoorstelling ‘Ssst!’ op het programma van het Amstelveens Poppentheater.

De familievoorstelling op zaterdagavond wordt om 19.30 uur gespeeld door Kim van Zeben. Eend Dobber vertrouwt de komische reporter Pia zijn levensverhaal toe. Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar Het Grote Geluk, aan de hand van kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk. Deze voorstelling heeft alleen een ondergrens van 5 jaar, maar is verder voor iedereen  tot en met 105 jaar leuk.

Ssst

Op zondagmorgen 27 oktober om 10.30 uur speelt het jonge gezelschap Rose Stories / Studio Figur voor de allerkleinsten hun 2+ voorstelling ‘Ssst!’ Een fantasie-prikkelende voorstelling met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten.

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.