Donderdag 24 oktober wordt het 23ste Rabobank schoolhockey toernooi gespeeld door scholieren. Op de velden van hockeyvereniging MYRA en MHC Amstelveen treffen de groepen 5 t/m 8 van de Amstelveense basisscholen elkaar om te strijden om de titel ‘Rabobank schoolhockeykampioen 2019’.

Er doen dit jaar 35 teams van elf scholen mee aan het Rabobankschoolhockeytoernooi. De Piet Heinschool spant de kroon en neemt met tien teams deel. De Brede School Rembrandt komt met zeven teams. In totaal zullen zo’n 270 kinderen meedoen aan het toernooi.

Aanmoedigen

De Rabobank Amstel en Vecht zegt voor sport, samen bewegen en plezier te staan. Met dit toernooi wil zij dat demonstreren en een actieve invulling van de herfstvakantie stimuleren. Wie wil komen kijken en zijn school aanmoedigen, is welkom. Leerlingen moeten daartoe bij hun school nagaan waar er gespeeld wordt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Krista Mol: 088-8585104, info@amstelveensport.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.