Sinds donderdag is Amstelveen een restaurant rijker. In het P60 Café gaan Spoon Culinair en P60 de samenwerking met elkaar aan. Er kan op donderdag, vrijdag en zaterdag weer aangeschoven worden voor het avonddiner in het P60 Café.

Poppodium P60 sloot haar keuken een jaar geleden in het kader van de vernieuwingsslag en de bezuiniging waarop de gemeente had aangedrongen, omdat voornamelijk medewerkers van de programma’s er aten. “De focus ligt nu op evenementen voor en door Amstelveners. Daar zijn we goed in, het eetcafé was meer bijzaak”, zegt directeur Gerard Lohuis van P60.

Johanneskapel

Ingeborg Merkx van Spoon Culinair benaderde hem voor een andere opzet. “Keukens horen open te zijn en daar wilden zij graag invulling aan geven met ook vegetarische en veganistische gerechten waar veel vraag naar is. Zo is de match ontstaan”, zegt Lohuis.

Spoon Culinair is in Amstelveen bekend van de kookworkshops en proeverijen in de Johannes Kapel. Ingeborg Merkx: “Het kwam goed uit dat P60 ook het café helemaal opgeknapt en opnieuw ingericht heeft. Het voelt nu als een warm bad waar we ons thuis voelen”. Openingstijden P60 Spoon restaurant: do, vr, za vanaf 17:30 Reserveren: 020-3453445 maar gewoon binnenlopen kan ook.

1 REACTIE

  1. Dit is goed nieuws. Wij gingen graag in P60 eten, omdat de sfeer er prettig was, de bediening vriendelijk, het eten goed en het bier prima. Gelukkig kunnen wij er nu weer naar toe, zeker nu de inrichting nog veel gezelliger is gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.