Na The WineKitchen en WineKitchen at Sea komt er in december een derde vestiging in het Oude Dorp onder die naam: de  wijn- en delicatessenzaak The WineKitchen at Home, van dezelfde eigenaren. Het is de bedoeling dat in de speciaalzaak aan de Dorpsstraat 16 producten van beide restaurants worden verkocht.

Nadat aan de Dorpsstraat een restaurant was geopend ging The Winekitchen at Sea, een  visrestaurant, in de voormalige Bajes aan de Ouderkerkerlaan open. Daarboven is het bedrijf Market Discovery van VVD-voorzitter Claudio Mancinelli gevestigd. Discovery geeft ook het blad Amstelveenz uit, dat overigens de komst van de nieuwe winkel meldt, en is sinds 2013 eigenaar van het pand. De winkel gaat wijnen en delicatessen verkopen. Ook worden er volgens de plannen geregeld proeverijen, workshops en andere evenementen gehouden.

Foto Bajes: amstelveenweb.com

2 REACTIES

  1. Dat autoluw maken van het Oude Dorp sluit wonderwel aan bij de zakelijke belangen van de VVD voorzitter Manicinelli, niet? Zeker de vaart die men hier achter zet.

  2. Jammer dat de VVD geen belangen heeft in het winkelcentrum Stadshart. Dan waren alle plannen tot optimalisering, modernisering en uitbreiding daarvan met dezelfde voortvarendheid door de gemeente goedgekeurd en gefaciliteerd en inmiddels al lang door URW uitgevoerd.

    Door de concentratie van VVD-belangen in het Oude Dorp zal het gemeentehuis nooit verhuizen naar het centrum van Amstelveen, waar het natuurlijk thuishoort. Dat is ook jammer voor iedereen, behalve voor de bewoners van de ivoren toren aan de Poel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.