De Amsterdamse zangeres Glennis Grace is zaterdag 18 april te zien en te horen in P60. Dat gebeurt in het kader van haar tour ‘Meer van Mij’ en presenteert ze eigen werk. Nederland maakte kennis met Glennis Grace in de Soundmix Show en sindsdien verandert alles zij aanraakt in goud.

De carrière van Glennis Grace kreeg een aantal jaar geleden een extra boost door haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’ in 2011. Ze zong het nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumia en in no time stond het wekenlang op nummer op 1 in de hitlijsten.  Maar het ultieme hoogtepunt bereikte de zangeres dit jaar met haar deelname aan America’s Got Talent, waar ze tot de finale wist door te drinken.

Meer van Mij

Over de tour Meer van Mij zegt de zangeres: “De afgelopen jaren heb ik letterlijk en figuurlijk mijn grenzen verlegd. In 2020 ga ik verder op de ingeslagen weg, met een tour door Nederland. In m’n nieuwe clubtour, met m’n eigen band, laat ik nog meer van mezelf zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog Meer Van Mij”. Info & Tickets: https://www.p60.nl/29-03-2020/lordi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.