Tijdens het ‘Unexpected Fashion event’ staat het winkelcentrum Stadshart komend weekend in het teken van fashion,  goodiebags en kortingsacties.  Zaterdag 28 september worden bezoekers- en modeliefhebbers getrakteerd op een beautydag met korting, workshops, zoals een Bobbi Brown make-up workshop bij de Bijenkorf. Men kan ook vragen stellen aan Paulien Tilstra (foto) tijdens de live Q&A van elf tot twaalf uur. Stadshart Amstelveen deelt daarnaast 500 goodiebags uit.

Een XL shopping bag van 2,5m bij 2,5m wordt op het Binnenhof geïnstalleerd om goodiebags aan het winkelend publiek weg te geven. Maar die zijn alleen voor houders van de Personal Shopping Card en bij besteding van €25 in het winkelcentrum. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl

 Influencer

Paulien Tilstra is een lifestyle, fashion- en mama influencer. Men kan met vragen over o.a. moederschap, kledingadvies en fashion bij haar gratis terecht.

Om 12.00 uur wordt het Goodiebag station door haar geopend. Voor de machine is een rij gecreëerd met velvet ropes. Aan de voorzijde van de rij staan de presentator en hostessen klaar om de deelnemers te ontvangen. Vervolgens mogen zij aan de hendel trekken. Elke deelnemer wint een goodiebag en het aantal sterren bepaalt de inhoud van de goodiebag: bij 1-2 sterren krijgen ze een half gevulde goodiebag en bij 3-4 sterren een vol gevulde goodiebag. De goodiebag station is er van 12:00 tot 18:00 uur en deelname is mogelijk zo lang de voorraad strekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.