Over dopen gaat zondag 29 september de Kliederkerk voor kinderen en hun ouders in de Paaskerk aan het Augustinuspark, van16.00 tot 18.15 uur (inclusief eten). Filippus hoort de man hardop lezen uit zijn bijbel. ‘Begrijpt u wat u daar leest?’, vraagt hij. ‘Nee, ik begrijp het niet,’ antwoord de man. ‘Er is niemand die het mij uitlegt. Maar als u wilt, stap in en kom naast me zitten.’ Filippus vertelt de man dat iedereen die bij Jezus wil horen gedoopt mag worden. Dat wist de man niet.

Opgeven kan t/m donderdag 26 september bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, kliederkerk@pga-b.nl, 06 – 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen.

Kliederkerk is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen willen ontdekken. Wij willen voor kinderen en de mensen om hen heen een plek zijn waar ze op een ontspannen manier samen mogen ontdekken wat deze verhalen ons vandaag de dag te zeggen hebben.

 

 

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.