Aan de zomeroperatie, die dag en acht werk betekende voor degenen die aan  de Amstelveenlijn werkten, is nu de foto- en filmexpositie ‘Met man en macht’ in Amstelveen InZicht aan het Stadsplein (boven de bibliotheek) gewijd. Die is van woensdag 25 september t/m vrijdag 25 oktober te zien.

De zomeroperatie werd in augustus afgerond en zette Amstelveen flink op de kop. Maar Amstelveners keken veelal ook met bewondering naar het vele werk dat in zes weken tijd werd verricht. In de foto- en filmexpositie ‘Met man en macht’ is nu te zien hoe zoiets er van dichtbij uit ziet.  De toegang is gratis. De openingstijden staan op www.amstelveeninzicht.nl.

Stemmen

Uit de vele foto’s die zijn gemaakt van de zomeroperatie kan men in Amstelveen InZicht zijn favoriete foto kiezen. Hiermee maakt men kans op een VIP-rondleiding op de bouwplaats van de Amstelveenlijn. Het enige wat men hiervoor hoeft te doen is een stembiljet invullen in InZicht.

Zomeroperatie

Van 14 juli t/m 25 augustus werd er zes weken lang zeven dagen per week, 16 uur per dag aan één stuk doorgewerkt aan de Amstelveenlijn. In deze periode zijn er twee ongelijkvloerse kruisingen bij Kronenburg en Zonnestein aangelegd, vijf nieuwe haltes  gebouwd en 6,6 km spoor vernieuwd van Buitenveldert tot en met het Stadshart. Trams 5 en 6 werden in die periode vervangen door bus 45.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.