Op zaterdag 21 september is er vanaf 10.00 uur weer de jaarlijkse (45ste) rommelmarkt in de Paaskerk, Augustinuspark 1. Ook dit jaar ontbreekt het Rad van Fortuin niet. De opbrengst gaat dit jaar onder andere naar de Voedselbank Amstelveen. Van Amstelveners wordt niet alleen een bezoek gevraagd, maar ook nog bruikbare spullen zijn welkom.

Die kan men inleveren op woensdag 18 september van 11.00 tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

Voedselbank

De Voedselbank  Amstelveen verstrekt wekelijks een gezond en gevarieerd voedselpakket aan gezinnen die tijdelijk niet (meer) in staat zijn in hun dagelijkse voeding te voorzien. Daarnaast wijzen de voedselbanken hun klanten de weg naar de hulpverlenende instanties. Het doel daarbij is, dat gezinnen weer zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij. Om de organisatie draaiende te houden is geld nodig. Hiervoor is de Voedselbank aangewezen op giften en subsidies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.