Sjaak van der Linde is niet langer directeur van Participe Amstelland. Volgens die organisatie was hij dat ook van die welzijnsorganisatie in Delft, waar de vorige directeur was vertrokken. Beide banen werden hem volgens de Participe te zwaar, zodat hij – wonend in Rotterdam – Amstelland liet vallen.

Participe Amstelland heeft een interim-directeur aangesteld. Het verdwijnen van Sjaak van der Linde bij Participe Amstelland heeft niets te maken met de financiële problemen bij de Holding van de organisatie. Die heeft verschillende werkmaatschappijen, waaronder Participe Amstelland. Hoewel de gemeente de bestaande contracten nog niet wilde verlengen, waarom de organisatie had gevraagd, en er enige onrust is ontstaan bij medewerkers over hun toekomst, zegt Participe Amstelland geen financiële problemen te hebben. Los daarvan hebben B&W de gemeenteraad laten weten dat het onzeker is wat er gaat gebeuren met de in het sociale domein actieve stichting.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.