Op maandag 23 september vindt in Schouwburg Amstelveen de landelijke première plaats van ‘List Shaffy & Piaf’. Die is vervolgens tot eind december in vele theaters te zien. De voorstelling gaat over de drie in de titel genoemde theatertoppers. Renée van Wegberg zingt er in. De theatershow is geproduceerd door De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Renee van Wegberg

In de voorstelling wordt het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore gebracht. Samen met een aantal topmuzikanten en -zangers verrast Musical Award-winnares Renée van Wegberg het publiek met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk.

Gevarieerd

Renée van Wegberg verheugt zich om terug te keren naar het repertoire van Liesbeth List. In 2018 won zij de Musical Award ‘Beste vrouwelijke hoofdrol’. “Die prachtige liedjes van Liesbeth List zijn me enorm dierbaar,” vertelt Van Wegberg. “Maar ook het repertoire van Ramses Shaffy en Edith Piaf is zo bijzonder. Omdat Liesbeth ook werk van Brel, Aznavour, Theodorakis en Frank Boeijen vertolkte, is het een rijk en gevarieerd programma geworden. Het is echt een eer om deze voorstelling te mogen doen.”

Regie

Het idee voor de nieuwe theatershow kwam van producent Hans Cornelissen, die tevens het repertoire van de voorstelling heeft samengesteld. De regie is in handen van Paul van Ewijk, de verbindende teksten zijn van de hand van Louis van Beek. Naast Renée van Wegberg zijn onder anderen Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme te zien.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.