De supermarkt van Albert Heijn in het winkelcentrum Westwijk aan het Westwijkplein gaat zondag 1 september om 20:00 uur dicht en pas drie dagen later, woensdag 4 september om 17.00 uur weer open. De feestelijke heropening komt na een kleine verbouwing, waarvoor supermarktmanager Kees Cats en zijn medewerkers iedereen in de wijk van harte uitnodigen.

Volgens het bedrijf levert die groot resultaat op. Het assortiment wordt iets uitgebreid en men kan er straks boodschappen doen met zelfscan, waarmee een veel gehoorde wens van klanten in vervulling gaat. Ter gelegenheid van de heropening maken klanten die boodschappen doen met zelfscan van woensdag 4 tot en met zondag 8 september dagelijks kans op 1 minuut gratis winkelen. De hele maand september is er elke dag een bijzondere activiteit. “Op 28 september doen wij bijvoorbeeld in het kader van burendag mee aan ‘de langste tafel van Amstelveen’. We serveren lekkere hapjes en drankjes. Buurtbewoners kunnen gratis aanschuiven”, zegt Cats.

Zelfscan

Klanten kennen het boodschappen doen met de handscanner van andere Albert Heijn-winkels. Kees Cats: “Ze vinden het een prettig systeem, ook al omdat aankopen niet meer op de kassaband hoeven. Tijdens het winkelen scant men zelf de producten met de handscanner of je mobiele telefoon. De boodschappen mogen dan meteen al in de tas.”

Cats vertelde aan klanten al langere tijd dat hij in Westwijk ook graag dat systeem zag. Door de herinrichting lukt het nu ruimte te maken voor een groot plein. Daar komen tien zelfscankassa’s, waar men dus zijn boodschappen af kan rekenen, die met de handscanner of mobiele telefoon zijn gescand. “Maar als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat ook. Die mogelijkheid blijft uiteraard,” zegt Cats.

Noten

Tot de nieuwe producten in het assortiment behoren bijvoorbeeld zelf te tappen verse noten. Ook kan men zijn favoriete snoep in elke gewenste hoeveelheid kiezen. Albert Heijn aan het Westwijkplein 7 is elke dag open van 8:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over gratis parkeergelegenheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.