Op de slotdag van de tentoonstelling ‘Klaas Gubbels 85 jaar – De keuze van de kunstenaar’ op zondag 25 augustus (10.30 uur) houdt Mirelle Nunes in Museum Jan van der Togt aan de Dorpsstraat 50 een lezing over het werk van Klaas Gubbels (1934). De expositie toont werken die veel voor de kunstenaar betekenen en waar hij zijn hele leven geen afstand van heeft willen doen. Van oud onderzoekend werk, tot de welbekende kan en nieuwe kunstwerken.

De tentoonstelling maakt onderdeel uit van ARTZUID Annex Amstelveen. Mirelle Nunes neemt de bezoeker na afloop van haar lezing mee naar buiten voor een rondwandeling langs de beelden van Klaas Gubbels op de Bovenkerkerkade, om de hoek van het museum.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: 10.00 – 10.30 uur: inloop met koffie / thee en iets lekkers; 10.30 – 11.15 uur: lezing Mirelle Nunes over Klaas Gubbels; 11.15 – 11.30 uur: pauze met drankje; 11.30 – 12.15 uur: wandeling langs beelden Klaas Gubbels Bovenkerkerkade (optioneel).

Kaarten voor de lezing kosten € 10, inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst, pauzedrankje en bezoek aan de tentoonstellingen van Klaas Gubbels en Ayako Rokkaku. Aanmelden via rsvp@jvdtogt.nl of telefonisch op (020) 641 57 54.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.